Les-inschrijving

Met alle verschillende en veranderende regels hebben we toch wat over het hoofd gezien. We mogen in de sportzaal in Het Rooi, als we een contactsport doen, met slechts tien personen ouder dan twaalf jaar aanwezig zijn. Dit is inclusief trainer en assistenten. Met dezelfde rekensom mogen we in de veel kleinere zaal in het Luisbekelaar maar met twee personen aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om de trainingen in het Luisbekelaar (tijdelijk) niet te laten doorgaan.Volgens de regels van de sporthal zelf mogen er tijdens trainingen bovendien niet langer toeschouwers aanwezig zijn.

Om geen leden te moeten weigeren om aan de training deel te nemen, werken we vanaf nu elke training met een inschrijflijst. Dit is enkel voor de gezinsgroepen, voor de kindergroep is dit niet nodig.

Voor woensdagtrainingen is de deadline om je in te schrijven zondagavond (wegens late communicatie van onze kant is dit deze keer uitzonderlijk maandagavond). Voor zaterdagtrainingen is die deadline woensdagavond.

Als er tien personen of minder zijn ingeschreven geven we de les volgens de normale uren. Zijn er meer dan tien personen die zich geregistreerd hebben voor een training dan delen we de training op: de helft van de ingeschrevenen komt voor de eerste helft van de les, de andere helft komt voor de tweede helft.

We laten één of twee dagen op voorhand weten of de groep al dan niet opgesplitst wordt en hoe de groepen verdeeld worden.

Hoe registreer ik me voor een training?

Klik op deze link om ze te openen (dit is voorlopig enkel voor de trainingen op woensdag, de link voor zaterdag volgt spoedig). Klik op “Selecteer een datum”. Naast de datum waarop je je wil inschrijven, klik je op “Tickets”. Je selecteert voor hoe veel personen je wil reserveren en klikt onderaan op “Registreer”. Vul je contactgegevens in en klik wederom op “Registreer”.

Je bent nu ingeschreven voor de training, Registreer je enkel voor een training als je zeker bent dat je komt.

One thought on “Les-inschrijving

  1. Graag ****** ******* inschrijven voor zaterdagmorgen.
    Is dit in het Rooi of Boelaertpark (in tel. gesprek had ik boelaartpark verstaan).
    vriendelijke groet

Comments are closed.